Sparta e-bikes als beste getest in AD-fietstest 2020

De elektrische fietsen van Sparta zijn in de jaarlijkse AD-fietstest in de prijzen gevallen. De Sparta F8e is als beste getest in de categorie Elektrische Stadsfietsen en werd beoordeeld met een 8,8. Eerder dit jaar is deze veelzijdige e-bike al bekroond als winnaar in de Nationale E-biketest. De high-end Sparta d-Rule M8Tb wint in de categorie Elektrisch Sportief woon-werk.  

Sparta F8E : un multitalent polyvalent adapté à chaque type d'utilisation

De Sparta F8e is volgens de AD-fietstest de beste, betaalbare elektrische stadsfiets. Een echte alleskunner, perfect voor zowel de dagelijkse ritten als een wat langere toertocht. De jury beoordeelde de veelzijdige F8e als een comfortabele stadsfiets met een krachtige en geruisloze voorwielmotor

Sparte d-RULE M8TB: ontworpen voor alle uitdagingen in de stad 

De Sparta d-Rule M8Tb is de winnaar in de categorie Elektrisch Sportief woon-werk.  Speciaal ontworpen voor alle uitdagingen die de stad biedt. Een high-end e-bike met vooruitstrevend design om vol energie met naar het werk te fietsen. De d-Rule werd in de test onder meer geprezen voor de nette afwerking en de prettige bedienbare Intuvia display met uitgebreide functionaliteiten. Ook de krachtige Bosch Performance middenmotor met een soepele, geruisloze ondersteuning valt in de smaak. Met de duoshock-vering zijn ook de oudere stadspaden geen probleem.  

Sparta Xplains: het antwoord op jouw vragen over e-bikes! 

Als je op zoek bent naar een e-bike, wil je je natuurlijk verdiepen in je nieuwe ride. Je hebt misschien al wel wat vragen opgeschreven voordat je naar een Sparta-dealer bij jou in de buurt gaat om de e-bike te bekijken. Wij helpen je graag bij al je vragen over e-bikes! Middels een aantal handige uitlegpagina’s behandelen wij vraagstukken zoals de actieradius van je e-bike, het verschil tussen batterij’s, de werking van het display van de e-bike en meer.

Voor een testrit van een Sparta elektrische fiets kun je natuurlijk altijd een afspraak maken bij een Sparta dealer bij jou in de buurt.