Het regent awards voor Sparta e-bikes!

Sparta e-bikes op alle fronten de beste!

De grote onafhankelijke tests zijn het eens... Of het nu gaat om een voor-, midden- of achterwiel aangedreven e-bike: Sparta wint op alle fronten!

Sparta F7e Beste Koop 2017 volgens Consumentenbond

De Sparta F7e is door de Consumentenbond tot 'Beste Koop'  2017 gekozen! De fijne rij-eigenschappen dankzij de stille voorwielmotor in combinatie met de aantrekkelijke prijsstelling maken deze complete fiets tot favoriet.  Daarnaast worden de grote actieradius, de rollerbrakes en de ondersteuning van de e-bike onder alle omstandigheden geprezen. De ideale e-bike voor in de stad en de kortere recreatieve tochten. Lees de volledige testresultaten na in het magazine of op de website van de Consumentenbond (mits lid).

Sparta F7e Darkgrey Puresilver

AD fietstest bekroont de Sparta R5e tot winnaar

De AD fietstest van april 2017 heeft de Sparta R5e tot grote winnaar gekroond. De stille aandrijving van de achterwielmotor met de slim geïntegreerde 5 versnellingen biedt een oplossing voor een lang gekoesterde wens van vele fietsers. De ideale aandrijving in een onderhoudsvrij jasje. Ideaal voor in de stad en de middellange afstanden. De R5e overtreft de prestaties van alle concurrenten.

Het display van de e-bike wordt ook hoog gewaardeerd: hij oogt goed, zit in het midden van het stuur bevestigd, is goed te bedienen bij het handvat (links) en geeft veel informatie weer.  De ondersteuning van de fiets is krachtig, stil en voelt onder alle omstandigheden soepel aan.  Uniek aan deze fiets vindt men dat de versnellingsnaaf in de achterwielmotor zit, wat minder onderhoud aan de fiets oplevert. Lees de uitgebreide testresultaten hier.

Ook in de Nationale Fietstest van de Telegraaf scoort deze e-bike hoge ogen en krijgt hij als cijfer een 8. De eindconclusie is: "Scherp geprijsde, goed rijdende fiets met goede ondersteuning; hoge waardering van de testers. En uniek: met een naafmotor met daarin een vijf versnellingsnaaf, zodat je een stille achterwielmotor kunt combineren met onderhoudsvrije naafversnelling."

Sparta R5e AD testwinnaar - e-bike

Sparta M7s LTD 400 winnaar Fietstest van De Telegraaf

De Nationale Fietstest van De Telegraaf  beoordeelt de Sparta M7s LTD 400 in 2017 tot overall testwinnaar  van de Nationale Fietstest, in het segment tot €2.500,-. De M7s is een nieuwe introductie van Sparta en wordt deze zomer geïntroduceerd. Deze e-bike met lage instap en Shimano middenmotor wordt vooral gewaardeerd om zijn vloeiende aandrijving en stabiel aanvoelend frame. Een prettige, lichte allrounder met uitstekende rij-eigenschappen!

Sparta M7s Telegraaf fietstest