Smart e-bike verzekering blijft met € 3,- p/mnd laag!

Onder invloed van verhoogde diefstalkans worden de premies van diefstalverzekeringen voor elektrische fietsen fors hoger. Verhoging tot wel 62% zijn daarbij niet ongebruikelijk. In risicogebieden houdt dat in dat de prijsstijging gedurende de looptijd kan oplopen tot meer dan € 200,-!

De GPS connected and protected ebikes van Sparta en Batavus ontlopen deze stijging dankzij een speciale smart e-bike verzekering!

Ondanks alle veiligheidsmaatregelen van de nieuwe generatie slimme e-bikes kan niemand diefstal volledig voorkomen. Daarom heeft Accell Nederland samen met ENRA een speciale smart verzekering ontwikkeld. Een verzekering die maximaal profiteert van de lagere diefstal kans.

Het voordeel van de smart e-bike verzekering kan in risico gebieden oplopen tot meer dan € 200,-. De totale kosten van een verzekerde smart e-bike inclusief connectivity abonnement zijn daarmee lager dan een ‘gewone’ verzekerde e-bike.

Aantrekkelijke premie

De premie voor de ENRA smart e-bike verzekering voor diefstal bedraagt  €3,- per maand (incl. assurantiebelasting). De premie voor de diefstal met casco verzekering bedraagt slechts €6,- per maand (incl. assurantiebelasting). En dat blijft in heel 2017 zo!

De premie is regio onafhankelijk. Het premievoordeel is in de gebieden met een verhoogd diefstalrisico daarom het hoogste.

Het premievoordeel kan geboden worden doordat de diefstal kans van de GPS protected and connected e-bikes kleiner is dan van reguliere e-bikes dankzij de track and trace technologie en de extra veiligheidsfuncties.

De voordelen op een rij:

  • Doorlopende verzekering; dus ook de volgende nieuwe fiets is verzekerd

  • Geen eigen risico, dus volledige ontzorging

  • Maandbetaling, dus lagere lasten per maand

  • Geen afwaardering (dus altijd 100% vervanging; ook bij total loss schade*)

  • Europese pechhulpservice *

    *Alleen bij de diefstal met casco verzekering

Knipsel E-bike Verzekering Volkskrant