Sparta e-bikes als beste getest in AD-fietstest 2021

De Sparta d-Rule M8Tb is in de jaarlijkse AD-Fietstest als beste koop beoordeeld met een 8,0 in de categorie Elektrisch Sportief woon-werkverkeer. Deze moderne en krachtige e-bike werd vorig jaar als beste getest in dezelfde categorie. We zijn trots dat dit jaar de winst van beste prijs-kwaliteitverhouding daaraan is toegevoegd! En dat is nog niet alles. De Sparta a-SHINE M8b Belt komt als ‘beste koop’ uit de test in de categorie Elektrische stadsfietsen en scoort een 8,3. Vandaag werden de winnaars in de verschillende categorieën bekendgemaakt op fietstest.nl

Sparta AD Fietstest 2021 D-Rule M8Tb A-Shine M8b Belt

Sparta d-Rule M8Tb Belt: krachtige e-bike voor optimale prestaties

De d-Rule M8Tb is speciaal ontworpen voor alle uitdagingen die de stad biedt. Met deze krachtige e-bike met een strakke urban uitstraling, fiets je dagelijks moeiteloos van en naar je werk. Het iconische verlichte logo en de weggewerkte kabels geven deze e-bike een stoere, moderne uitstraling. En door de weggewerkte kabels blijft je e-bike niet haken in de stalling, wel zo handig! De brede banden bieden stabiliteit en beschermen tegen lekrijden. Je ervaart op alle fietspaden een comfortabele rit door de geometrie van het frame en de duoshock vering. En jouw dagelijkse prestaties heb je goed inzichtelijk met behulp van de prettige bedienbare Intuvia display.

De Sparta d-serie bestaat uit een collectie krachtige e-bikes die speciaal voor woon-werkritten zijn ontworpen. De ‘d’ staat voor ‘distance’ ofwel afstand, waardoor je met de e-bikes uit deze serie moeiteloos alle afstanden overbrugt.

Sparta a-SHINE M8b Belt: de elegante onderhoudsarme e-bike

De Beste Koop in de categorie elektrische stadsfietsen. Deze a-SHINE is van alle luxe voorzien en wordt gekenmerkt door de fraai weggewerkte lasnaden en de geïntegreerde kabels in het frame. In combinatie met het verlichte logo aan de voorzijde, heeft deze elektrische stadsfiets een moderne uitstraling. Door de betrouwbare en krachtige Bosch middenmotor, de geveerde voorvork én zadelpen, fiets je altijd soepel en comfortabel! De riemaandrijving is erg onderhoudsvriendelijk en gaat tot wel drie keer langer mee dan een ketting.

Bij het kiezen van een elektrische fiets komt veel kijken. Maar welke e-bike past het beste bij jouw wensen? Maak een afspraak bij een Sparta dealer bij jou in de buurt.

Uitgebreide informatie over de AD-fietstest vind je op fietstest.nl.