De Fietser Ede

Sparta Vedette E genomineerd tot e-bike van het jaar

Deze maand werd de Sparta Vedette E(lectric) genomineerd voor E-bike van het Jaar 2017! Een bijzondere nominatie. De Vedette E is namelijk geen traditionele e-bike, maar een betonvreter speciaal ontworpen voor in de stad: stoer, hip, onderhoudsvriendelijk én te bedienen via je smartphone. De fiets gaat niet altijd ‘full power’, maar geeft ondersteuning wanneer jij die nodig hebt. Is dit de e-bike voor jou? Hou spartabikes.com in de gaten en abonneer je op de nieuwsbrief

Een heel nieuwe benadering van elektrisch fietsen

Elektrisch fietsen is al lang niet meer alleen bestemd voor oudere dames of hippe 50-plussers. Ook scholieren genieten van hun vrijheid door met hun e-bike naar school te fietsen i.p.v. te wachten op de bus. Met de Vedette E kun jij nu ook profiteren van de voordelen van een e-bike: geen afhankelijkheid van files of openbaar vervoer, eenvoudig je dagelijkse portie lichaamsbeweging én toch onbezweet aankomen op je werk. De tandriemaandrijving die vieze broekspijpen voorkomt, de tasbeugel achter en het stoere rekje voorop de fiets maken de Vedette E af én bijzonder praktisch voor ritten van en naar het werk.

Sparta Vedette e-bike

Uiterlijk niet te onderscheiden van een stadsfiets

Doordat de accu van de Vedette E is verwerkt in de motor in het achterwiel, ziet jouw e-bike eruit als een gewone stadsfiets. Hij heeft geen versnellingen en gaat niet full power, maar geeft jou precies de ondersteuning die je nodig hebt. Met de Sparta app op je smartphone stel je deze eenvoudig in. En door de droge tandriem hoef je niet te vrezen voor vet of smeer op de broekspijp van je nette pak.

Joop Zoetemelk jubileum Vedette

Dit jaar bestaat Sparta 100 jaar. Daarom heeft Sparta samen met Joop Zoetemelk de jubileum Vedette ontworpen. Dé originele ploegtrui waar Joop Zoetemelk in 1980 zijn Tour in reed werd verwerkt in 100 exclusieve modellen.

Joop Zoetemelk rijdt een Sparta Vedette e-bike

Produits similaires

Sparta c-GRID FIT

2 699,00 €2 999,00 €

Sparta a-LANE ENERGY F8e

1 999,00 €2 149,00 €