Sparta M8b als beste getest AD-fietstest 2019

De Sparta M8b is door de lezers van het AD uitgeroepen tot winnende e-bike in de categorie Elektrisch Sportief Woon-werk. De jury van de jaarlijkse terugkerende AD fietstest bestaat uit 600 lezers, die in één weekend vijf verschillende elektrische fietsen beoordeelden, waarbij de Sparta M8b met een testcijfer 8,2 als beste werd getest.

Youtube player

Eerder dit jaar werd de frisse, elegante Sparta E-bike al verkozen tot ‘E-bike van het Jaar 2019’. Met deze AD-prijs spreekt ook de consument zich uit. De Sparta M8b heeft alles wat je als moderne e-biker wil. Een spetterend design gecombineerd met krachtige prestaties.

Bekijk de Sparta M8b in deze video

Youtube player

E-mobiliteit voor iedereen

Fietsenmerk Sparta heeft de ambitie om door middel van innovatie e-mobiliteit aantrekkelijker te maken voor een brede groep fietsliefhebbers. De modellen van de Mb-serie (De serie bestaat uit de M7b, M8b en M8b) zijn samengesteld zodat er voor elk type klant een passende Sparta Mb verkrijgbaar is. Daarmee beoogt Sparta haar dealers de tools in handen te geven om de award winning fiets aan klanten met verschillende wensen te kunnen verkopen.

Binnen een razendsnel groeiende markt van elektrische fietsen, voldoet de hoogwaardig afgewerkte Mb-serie aan de verwachtingen van de consumenten die steeds nadrukkelijker kiezen voor betrouwbaarheid en prettige rijeigenschappen. Kenmerkend voor de Mb-serie zijn het stabiele frame met fraaie designelementen, de krachtige prestaties en een betrouwbare Bosch-middenmotor waarmee je iedere fietsrit soepel en gemakkelijk aflegt.