D-serie | E-bikes voor woon-werkverkeer

d-BURST e-bike

Sparta d-BURST

Zeg de auto gedag en kies voor de kracht van d-BURST e-bikes. Manoeuvreer door de stadsdrukte, vermijd files en laat andere fietsers ver achter je. Met de d-BURST e-bikes geniet je van een razendsnelle rit en houd je grip op jouw commute.

Sparta d-rule

Rule the city met jouw d-RULE! Fietsen zal nooit meer hetzelfde zijn. Brug op, brug af, haarscherpe bochten en eindeloze wegen; met gemak ga je sneller en daarmee kom je verder. Ben je zomaar ineens als eerste op kantoor.
Man fietst op e-bike van Sparta in tunnel

Sparta d-WIZ

E-bikes voor de stadse ritten en net daarbuiten, die moeten in de eerste plaats natuurlijk handzaam en compact zijn. Hebben we aan gedacht, deze fietsen nemen maar een klein beetje ruimte in. Daarnaast is het ook fijn als ze de nodige power hebben. Ook dat zit goed met de d-WIZ fietsen, voorzien van een krachtige Bosch middenmotor.

Trotseer elke afstand met e-bikes uit onze D-serie: supersnel naar je werk, of dat laatste stukje vanaf het station. Je bent er in no-time.

Ontworpen voor de urban commuter

Slimme technologie gecombineerd met strak design en een krachtige motor. Voor iedereen die het uiterste uit zijn e-bike wil halen.

Maximale efficiëntie

Wees slimmer dan de rest en laat dagelijkse verkeersopstoppingen ver achter je. Klaar om een nieuw woon-werkavontuur aan te gaan?

Jouw nieuwe partner in crime

Ga je voor power, design of de ultieme mix. Kies uit 5 krachtige urban e-bikes in de D-serie.