Alles over het Bosch Purion display op je e-bike
 

Het overzichtelijke Bosch Purion display is de minimalistische en gebruiksvriendelijke boordcomputer voor iedereen. Door de plaatsing aan het uiteinde van het stuur geeft dit een clean look aan je fiets en is hij bovendien ook nog eens beter beschermd tegen stallingsschade.

Minimalistisch design

Het Bosch Purion Display is de minimalistische boordcomputer met een clean look. Het Purion display is voorzien van twee grote bedieningsknoppen op het uiteinde van het stuur. Hierdoor hoef je je enkel te focussen op de weg en kan je simpel en snel je ritgegevens zien.

Sparta Bosch Purion display vrijstaand

Al je gegevens op één klein display

Op het display lees je zonder problemen de laadtoestand, snelheid, rijmodus, actieradius, tripafstand en totale afstand af. Het display is verlicht en ontspiegeld zodat je op elk moment van de dag en in elke weersomstandigheid je gegevens ziet. Mocht het dan toch regenen, geen zorgen. Het Purion display kan het allemaal aan.

Eenvoudige besturing

Het Purion display heeft een duidelijke besturing door middel van een plus (+) en een min (-) teken. Hiermee kan je snel door de vijf verschillende ondersteuningsstanden schakelen zonder je handen van het stuur te hoeven halen. Heb je die vervelende helling als je met de fiets je garage uit loopt? Maak gebruik van de walk assist waarmee je een ondersteuning tot 6 km/u krijgt en je de e-bike zonder problemen omhoog duwt.

Sparta Bosch Purion display bediening

Zelf het verschil ervaren?

Ben je overtuigd dat een e-bike van Sparta de ideale partner in crime is voor jouw dagelijkse ritten? Test en ervaar een e-bike van Sparta bij een lokale Sparta dealer.

Meer over e-bikes testen