E-bikes met Dual Battery

Haal het maximale uit jouw ritten. Met de Dual Battery optie verdubbel je de actieradius van je e-bike. Dankzij een extra batterij op je elektrische fiets kun je een totale capaciteit van maar liefst 1125Wh creëren. Perfect voor woon-werkverkeer of een flinke toertocht door heuvelachtig gebied.

Voor het gebruik van Dual Battery heb je een Range Extender nodig. Bekijk hieronder welke modellen geschikt zijn voor de Dual Battery mogelijkheid met Range Extender. Of lees meer informatie over Dual Battery.

Lees minder
Toont: Items

Alles over de batterij van je elektrische fiets

Een batterij met 300Wh, 400Wh of kies je toch voor een e-bike met 625Wh? Dat ligt er maar net aan hoeveel kilometers je wilt overbruggen. Als je je elektrische fiets alleen wilt gebruiken voor korte stukjes, bijvoorbeeld een ritje naar de supermarkt of een blokje om, heb je aan 300Wh voldoende.

Lees meer over de batterij van je e-bike

De batterij van je e-bike veilig opladen

Je leest er vast wel eens iets over. Het brandgevaar van de batterij van je e-bike. Maar als je de batterij volgens de handleiding gebruikt en oplaadt, kan er gelukkig weinig fout gaan. Laad de batterij van je elektrische fiets in een droge omgeving op. Het liefst in een ruimte die tussen de 10 en 25 graden celsius is.

Lees over de brandveiligheid van je e-bike batterij

Zo werkt jouw elektrische fiets

De batterij van jouw e-bike stuurt de motor aan waardoor je comfortabel en super easy fietst. Er zijn verschillende soorten e-bike motoren. Een achterwielmotor, voorwielmotor of middenmotor. Ieder systeem heeft haar eigen techniek en specifieke rijeigenschappen. Goed om je even in de verdiepen, dus!

Lees meer over e-bike motoren