E-bikes met batterij in de achterdrager

De meest bekende positie van een batterij op een elektrische fiets is bij of onder de achterdrager. Ook wel bagagedrager genoemd. De batterij zit op deze positie niet in de weg. En is bij de achterdrager netjes en efficiënt weggewerkt. Ook het uitnemen en opladen van de batterij is door deze goed bereikbare plek een fluitje van een cent.

Op zoek naar een e-bike met batterij bij of onder de bagagedrager? Hieronder vind je alle elektrische fietsen met de batterij op die positie. Ook kan je meer informatie lezen over de batterij van een elektrische fiets.

Lees minder
Toont: Items

Elektrische fiets met batterij in het frame

Bij Sparta vind je ook diverse e-bikes met de batterij in het frame. Het grote voordeel van deze positie is de stabiliteit. Omdat de batterij in het midden van de fiets is geplaatst, heb je automatisch een stabiele wegligging. En dat is wel zo prettig! Een e-bike met batterij geïntegreerd in het frame ziet er daarnaast super clean uit.

Bekijk de e-bikes met een batterij in het frame

Het display van je elektrische fiets

Hoeveel kilometer kun je nog maken totdat je de e-bike batterij moet opladen? En hoeveel kilometer heb je vandaag al afgelegd? Op het display van je elektrische fiets vind je al deze informatie terug. De e-bikes van Sparta hebben verschillende soorten displays. Van minimalistisch tot zeer uitgebreid.

Lees meer over het display van je e-bike

Jouw e-bike batterij veilig opladen

Alle batterij’s van Sparta worden getest volgens zeer strenge Europese veiligheidsnormen. Als je er verstandig mee om gaat, is de kans op brand zeer klein. Toch zijn er wat dingen die je zelf kunt doen om schade aan de batterij van je e-bike te voorkomen. Laad de batterij bijvoorbeeld niet op in een te koude of te warme omgeving.

Bekijk alle tips voor het veilig opladen van je batterij