E-bike met batterij in frame

De batterij van je elektrische fiets kan je vinden op verschillende posities. In de bagagedrager, op het frame van je fiets of geïntegreerd in het frame. Het grote voordeel van de batterij in het frame? Dat zijn de looks. Want doordat de batterij verwerkt is in het frame, zie je ‘m nauwelijks zitten. Het oog wil tenslotte ook wat.

Ben je op zoek naar een e-bike met batterij die verwerkt is in het frame? Bekijk alle elektrische fietsen hieronder. Of lees meer over welke batterij het beste past bij jouw ritten.

Lees minder
Toont: Items

Alles wat je moeten weten over de batterij van je elektrische fiets

Ben je op zoek naar een nieuwe e-bike? Dan is het handig om te weten waarvoor je jouw ride gaat gebruiken. Maar ook hoe ver je wilt fietsen. Met deze informatie kies je de juiste batterij een stuk makkelijker! Voor korte ritjes heb je misschien voldoende aan een batterij van 300Wh. De écht fanatieke fietser profiteert van extra power met het Dual Battery systeem.

Lees meer over de batterij van je e-bike

Jouw e-bike batterij veilig opladen

Alle batterij’s van Sparta worden getest volgens zeer strenge Europese veiligheidsnormen. Als je er verstandig mee om gaat, is de kans op brand zeer klein. Toch zijn er wat dingen die je zelf kunt doen om schade aan de batterij van je e-bike te voorkomen. Laad de batterij bijvoorbeeld niet op in een te koude of te warme omgeving.

Bekijk alle tips voor het veilig opladen van je batterij

Verdubbel je e-bike actieradius met Dual Battery

Op sommige e-bikes in de D-serie is het mogelijk een extra batterij te plaatsen. Deze optie noemen we Dual Battery. Hiermee creëer je een totale batterijcapaciteit tot maar liefst 1125 Wh! Met de Dual Battery mogelijkheid kan je dus elke ride aan zonder je e-bike tussentijds op te hoeven laden.

Lees meer over Dual Battery