Smart e-bikes

Met een smart e-bike rijd jij de toekomst in. Voel je verbonden met je smart e-bike met gps en met de slimme app. Parkeer hem waar je wilt. Met een smart e-bike ben je altijd connected and protected.

Lees minder
Toont: Items

Hoe werkt een smart e-bike?

Smart e-bikes zijn voorzien van slimme software waarmee je fietsendieven te slim af bent. Dankzij track & trace vind je jouw smart e-bike altijd en anywhere terug. En krijg je direct een melding wanneer er dieven aan het werk zijn. Een smart e-bike heeft dezelfde internettechnologie als jouw smartphone, zoals een GPS-module en een simkaart.

Je smart e-bike verzekeren

E-bikes zijn erg gewild bij fietsendieven. Ondanks de handige veiligheidsfeatures van jouw e-bike is diefstal of schade nooit 100% uitgesloten. Met een voordelige verzekering van Sparta en ENRA loop je geen risico. Regel het eenvoudig via de Sparta Smart app. Wij vertellen je alles over de voordelen en kosten.

Het abonnement van een smart e-bike

Jouw smart e-bike is gekoppeld aan de Sparta Connected App. Download de app, sluit het abonnement af en ontgrendel alle mogelijkheden van jouw smart e-bike! Zo ben je altijd connected en protected onderweg. En heb je alle gegevens van je e-bike centraal.