Interieur De Fietser in Ede

Grootste fietsbeleving ‘De Fietser’ opent haar deuren

Wil jij weten hoe de fiets in Nederland ooit uitgroeide tot het ultieme vervoersmiddel? Heb je interesse om de nieuwste van de nieuwste fietsen te testen? Of heb je gewoon zin in een dagje uit tussen honderden fietsen met alle franjes die bij een gezellig uitstapje horen? Ga dan naar De Fietser Experience in Ede! Dit is de grootste belevingswereld in Europa als het op fietsen aankomt. Op 12 november 2016 is het zover en gaat het grootste Fiets Experience Center van Nederland haar deuren openen voor alle fietsliefhebbers. Hiermee is de grootste fietsbeleving van Europa een feit.

De Fietser Ede

Op 9000 m2 is onder andere de merkwereld van Sparta te bewonderen. Hier vind je alle nieuwe e-bike modellen en wordt je voorzien van vakkundig advies en een testrit op de indoor testbaan. Behalve Sparta zijn ook; Batavus, KOGA, Loekie, Juncker Bike Parts, Van Nicholas, Ghost en Haibike in hun eigen fietswereld vertegenwoordigd. Vanaf 12 november is De Fietser gratis toegankelijk voor alle fiets geïnteresseerden. In De Fietser kan je fietsen testen & beleven en genieten van al het lekkers in Restaurant De Fietser.

Als bezoeker van De Fietser zal je zien dat er de grootste aandacht is besteed aan de presentatie van de aanwezige merken. Ieder merk wordt gepresenteerd in een eigen wereld. De Spartawereld is bij binnenkomst direct links te vinden. Herkenbaar aan de groene kleur en de karakteristieke kroonjuwelen door de jaren heen. De Fietser is daarmee niet zomaar een verzameling van fietsen, maar een eigentijdse beleving van kinderfietsen tot luxe E-bikes en sportfietsen. Het experience center heeft een e-bike informatieplein, een restaurant en een indoor testbaan van bijna een halve kilometer lang. Op de testbaan is het mogelijk om verschillende fietsen te testen.

Schakel hulpdiensten in bij ernstige beschadigingen aan een e-bike accu

Speciaal Openingsweekend

12 en 13 november is het feest in Ede en wel bij De Fietser. Zowel de zaterdag als zondag staan de deuren tussen 10.00 en 17.00 open voor het grote publiek. Iedereen kan kennis komen maken. Speciaal voor deze opening zijn er extra mensen vanuit de verschillende merken aanwezig, daarnaast zijn uiteraard de Fietser Experts aanwezig en is het mogelijk gebruik te maken van de testbaan. 

Vanaf 16 november is De Fietser van dinsdag t/m zondag geopend. Doordeweeks van 10.00-17.00 en in het weekend van 10.00-17.00.  Op de website van De Fietser is het hier mogelijk alvast een proefrit te boeken zodat men zeker weet de gewenste fiets te kunnen testen.


Logo De Fietser in Ede

Verwante producten

Sparta c-GRID FIT

€ 2.699,00€ 2.999,00

Sparta a-LANE ENERGY F8e

€ 1.999,00€ 2.149,00