Je dagelijkse rit naar kantoor, gewoon een blokje om of de stadse grenzen doorbreken en lekker vrij zijn in de natuur. Met de a-SHINE serie doe je dat in stijl, maar belangrijker nog: met de juiste tools. Een comfortabele vering, heerlijk stabiel rijgedrag en een krachtige middenmotor. Alles wat je nodig hebt om te genieten van jouw vrije momenten. De a-SHINE M8b werd zelfs verkozen tot beste e-bike van het jaar in 2019. Ben je al een gaatje in je agenda aan het zoeken voor je eerste rit?

Plan direct een proefrit op een Sparta a-SHINE

 • Vrouw belt bij brug op e-bike

  Geen brug te ver

  De omweg naar huis, een korte sprint, een weekendje weg, of snel even boodschappen doen. Hoe je dag er ook uitziet, jouw e-bike gaat met je mee.
 • Fietsverkeer in Amsterdam voor stoplicht met zon

  Val op in het verkeer

  Altijd goed zichtbaar met het verlichte logo aan de voorzijde van jouw e-bike. In het pikkedonker, maar ook in de vroege uurtjes of in wisselvallig Belgisch weer.
 • Bosch batterij van Sparta e-bike a-SHINE m8b

  Actieradius naar keuze

  Ga voor een Bosch batterij met een capaciteit van 300, 400 of 500Wh. Doordat de batterij gemakkelijk afneembaar is, bepaal je zelf waar je 'm oplaadt.
 • Bezoek een dealer bij jou in de buurt

  Ben je overtuigd dat een a-SHINE e-bike van Sparta de ideale partner in crime is voor jouw dagelijkse ritten? Test en ervaar een a-SHINE bij een lokale Sparta dealer of in ons testcenter De Fietser in Ede.

  Man fiets weg bij kantoor op a-shine m8b e-bike

  Sparta a-SHINE

  Modern design, krachtige prestaties en een hoogwaardige afwerking: alles voor de fietser van nu vind je terug in de a-SHINE serie. Met deze allround e-bikes mag je gerust veeleisend zijn - daar zijn ze voor.