Sparta c-GRID

ONTDEK DE SPARTA c-GRID

Met onze moderne e-bikes uit de c-GRID serie ga je in stijl de stad door. Het strakke en eigentijdse design zorgt ervoor dat je opvalt, waar je ook naartoe gaat. Deze e-bike is perfect voor in de stad en biedt jou een comfortabele en efficiënte manier van reizen. Met de krachtige en stille ondersteuning van de motor kom je moeiteloos op je bestemming aan, terwijl je tegelijkertijd geniet van de frisse buitenlucht! Maak een statement ervaar de ultieme stadservaring op de SPARTA c-GRID!

SPARTA c-GRID FIT

No-nonsense elektrische fiets. Een goede accuduur met een krachtige middenmotor en dankzij de wendbaarheid de perfecte e-bike voor in de stad.

Bekijk hier de c-GRID FIT

SPARTA c-GRID ENERGY

Comfortabele fiets met volledig geïntegreerde accu en in een spetterende kleur en dankzij de wendbaarheid de perfecte city proof fiets.

Bekijk hier de c-GRID ENERGY

SPARTA c-GRID ULTRA

Comfortabel en stijlvol op pad met nog meer kracht en een onderhoudsvriendelijke riem aandrijving. Net dat beetje extra.

Bekijk hier de c-GRID ULTRA

BEZOEK EEN SPARTA DEALER BIJ JOU IN DE BUURT

Ben je overtuigd dat een c-GRID e-bike de ideale partner in crime is voor jou dagelijkse ritten? Test en ervaar een c-GRID bij een lokale SPARTA delaer.

Plan direct een testrit op een SPARTA c-GRID bij een SPARTA verkooppunt bij jou in de buurt!