SPARTA a-SHINE

Je dagelijkse rit naar kantoor, gewoon een blokje om of de stadse grenzen doorbreken en lekker vrij zijn in de natuur. Met de SPARTA a-SHINE serie doe je dat in stijl, maar belangrijker nog: zo comfortabel mogelijk. Een monoshock voorvork vering, enviolo traploos schakelen, riemaandrijving en een krachtige middenmotor. Alles wat je nodig hebt om te genieten van jouw vrije momenten. Een modern design, krachtige prestaties en gericht op comfort: alles voor de fietser van nu vind je terug in de SPARTA a-SHINE serie.

Plan direct een proefrit op een SPARTA a-SHINE

 • Geen brug te ver

  De omweg naar huis, een korte sprint, een weekendje weg, of snel even boodschappen doen. Hoe je dag er ook uitziet, jouw SPARTA a-SHINE e-bike gaat met je mee.
 • Val op in het verkeer

  Trotseer de wegen terwijl jouw veiligheid voorop staat, want met SPARTA n:LIGHT verlichting val je goed op in het donker! Je bent van alle kanten goed zichtbaar. In het pikkedonker, maar ook in de vroege uurtjes of in wisselvallig Nederlands weer.
 • Actieradius naar keuze

  Ga voor een Bosch accu met een capaciteit van 500Wh of 625 Wh. Doordat de accu gemakkelijk uitneembaar is, bepaal je zelf waar je 'm oplaadt.
 • Bezoek een dealer bij jou in de buurt

  Ben je overtuigd dat een a-SHINE e-bike van Sparta de ideale partner in crime is voor jouw dagelijkse ritten? Test en ervaar een a-SHINE bij een lokale Sparta dealer of in ons testcenter De Fietser in Ede.