Sparta d-rule

ONTDEK DE SPARTA d-RULE

Een strak design en slimme technologie: de d-RULE is de perfecte urban e-bike voor wie het liefst op volle snelheid door het leven gaat. Met de brede banden en comfortabele vering kun jij alle uitdagingen van de stad moeiteloos trotseren. Een afspraak met je vrienden op het terras of naar de sportschool? Wind mee of tegen, binnen no-time arriveer je op de plaats van bestemming. De d-Rule is er voor dames én heren. Bekijk alle d-Rule e-bikes hieronder of plan direct een gratis proefrit in.

SPARTA d-RULE FIT

Je woon-werk rit is nog nooit zo aangenaam geweest. De d-RULE FIT is verkrijgbaar in twee moderne kleuren: camel en mat zwart.

Bekijk hier de d-RULE FIT

SPARTA d-RULE ENERGY

Met deze krachtige e-bike, voorzien van smart-functies en innovatieve verlichting, mag jij gezien worden: zowel de kabels als de accu zijn netjes weggewerkt in het frame, wat deze e-bike een extra modern en strak uiterlijk geeft.

Bekijk de d-RULE ENERGY

SPARTA d-RULE ULTRA

Ben je op zoek naar een krachtige e-bike die je woon-werk rit net dat beetje extra power geeft en bovendien voorzien is van de nieuwste technologische snufjes? Kies dan voor de d-RULE ULTRA. Met deze moderne e-bike voorzien van innovatieve verlichting mag jij gezien worden! 

Bekijk de d-RULE ULTRA

BEZOEK EEN SPARTA DEALER BIJ JOU IN DE BUURT

Ben je overtuigd dat de d-RULE e-bike de ideale partner in crime is voor jouw dagelijkse ritten? Test en ervaar d-RULE bij een lokale SPARTA dealer. Plan direct een testrit op een SPARTA d-RULE bij een SPARTA verkooppunt bij jou in de buurt!