E-bikes voor dames

Ben je op zoek naar dat ultieme vrije gevoel en wil je jezelf elke dag weer opladen met een flinke dosis energie? Upgrade jezelf met een e-bike van Sparta. Onze dames elektrische fietsen zijn opgedeeld in verschillende series, voor elk gebruik.

Ben je klaar om op te stappen? Bekijk alle e-bikes en elektrische fietsen hieronder. Of lees meer informatie over fietsen op een e-bike.

Lees meer
Toont: Items

Trapondersteuning van een dames e-bike

De trapondersteuning van een e-bike wordt bepaald door twee soorten sensoren. De trapkrachtsensor of de rotatiesensor. De trapkrachtsensor geeft meer rijcomfort doordat hij reageert op je rijgedrag. Een rotatiesensor reageert alleen op de omwenteling die je maakt met de trappers. Wij hebben alle verschillen en voordelen voor je op een rijtje gezet.

Lees meer over de trapondersteuning op een elektrische fiets

Het display van je elektrische damesfiets

Op de elektrische fietsen van Sparta heb je altijd een display waarop je bepaalde informatie kunt aflezen. Omdat het wel zo veilig is om beiden handen aan het stuur te houden, zit het display altijd dichtbij het handvat. Als je gaat voor een e-bike met Bosch motor, dan heeft je fiets altijd een Bosch display. Je kunt ook kiezen voor een elektrische fiets met een E-motion display.

Lees meer over de verschillende displays op een dames e-bike

De batterij van een e-bike voor dames

De batterij is een belangrijk onderdeel van jouw e-bike. Als je gaat voor een elektrische fiets van Sparta, kies je zelf een passende batterij. Gebruik je jouw e-bike voor korte ritjes? Dan heb je niet zoveel batterijcapaciteit nodig. Maar als je de fiets dagelijks gebruikt om flinke afstanden mee af te leggen, dan kun je beter gaan voor een grote batterijcapaciteit. Bij Sparta kan je kiezen uit batterij's met 300Wh, 400Wh, 500Wh of 625Wh.

Ontdek welke batterij het beste bij jou past