E-bikes met Bosch aandrijving

Elektrische fietsen voorzien van Bosch technologie hebben de motor in het midden van het frame. Dankzij het lage zwaartepunt hebben deze e-bikes een stabiele wegligging. En dat fietst wel zo prettig. Op de e-bikes van Sparta worden verschillende Bosch systemen gebruikt. Perfect voor een ritje door de stad, maar ook voor een stevige tocht door de bergen.

Klaar om op te stappen? Je vindt alle e-bikes met Bosch technologie hieronder. Of lees meer over elektrische fietsen met Bosch technologie.

Lees minder
Toont: Items

E-bikes met middenmotor

Elektrische fietsen met Bosch technologie hebben een middenmotor. Bij deze e-bikes is de motor in de trapas verwerkt, wat ervoor zorgt dat het gewicht stabiel verdeeld is. Vanwege de positie van de motor, is de instaphoogte van deze elektrische fietsen iets hoger dan bij een e-bike met voor- of achterwielmotor.

Lees meer over elektrische fietsen met middenmotor

Welke batterij kies je voor je e-bike?

De capaciteit van een batterij wordt aangegeven in Wh (Watt uur). Hoe hoger het aantal, hoe sterker je e-bike batterij is. batterij’s van de elektrische fietsen van Sparta variëren van 300 tot maar liefst 625Wh. Om de juiste batterij te kiezen, is het goed om te weten waarvoor je jouw nieuwe e-bike gaat gebruiken. We vertellen je er alles over!

Lees meer over de batterij van je elektrische fiets

Elektrische fietsen met E-motion systeem

Naast e-bikes met Bosch systeem, kun je bij Sparta ook terecht voor elektrische fietsen met het E-motion systeem. Deze vind je op e-bikes met een voor- of achterwielmotor. Het systeem staat bekend om haar veelzijdigheid, betrouwbaarheid en fijne prijs-kwaliteitverhouding. Bij alle e-bikes met E-motion systeem heb je een batterij-keuze tot wel 500Wh.

Meer lezen over e-bikes met E-motion systeem