E-bikes met middenmotor

Een e-bike met middenmotor is jouw ideale vervoersmiddel om de stadse drukte te doorkruisen of te ontwijken. Upgrade jezelf met een e-bike met middenmotor van Sparta. Een middenmotor is geschikt voor al je ritten, in én om je woonplaats of om even je hoofd leeg te fietsen in de natuur. Onze elektrische fietsen zijn opgedeeld in verschillende series, voor elk gebruik.

Ben je klaar om op te stappen? Bekijk alle e-bikes en elektrische fietsen met middenmotor hieronder. Of lees meer informatie over fietsen op een e-bike met middenmotor.

Lees meer
Toont: Items

Een elektrische fiets met voorwielmotor

Ben je een beginnend gebruiker van een elektrische fiets? Dan is een voorwielmotor ideaal om de energie van een e-bike te voelen. De voorwielmotor kan je prima gebruiken voor kortere ritten in én om je woonplaats. Maar ook voor een incidentele langere tourtocht om even aan de stadse drukte te ontsnappen. De motor geeft je ondersteuning op het moment dat je de pedalen beweegt.

Lees meer over e-bikes met voorwielmotor

E-bike met achterwielmotor

Heb je nét dat extra duwtje in de rug nodig? Een e-bike met achterwielmotor is bij uitstek geschikt voor de recreatieve gebruiker. Doordat de ondersteuningsmotor zich in het achterwiel van de e-bike bevindt, ligt het zwaartepunt ook aan de achterkant van de fiets. Dat is even wennen, maar de kracht voelt snel vertrouwd.

Lees meer over de achterwielmotor van een elektrische fiets

Verlichting op je elektrische fiets

Als je onderweg bent, wil je natuurlijk altijd goed zien én gezien worden. Daarom kun je niet zonder betrouwbare verlichting op je e-bike. De verlichting van de elektrische fietsen van Sparta is te bedienen via een bedieningsunit aan het uiteinde van het stuur. We hebben nog meer handige weetjes over de verlichting van onze e-bikes voor je op een rijtje gezet.

Bekijk alle weetjes over de verlichting van een e-bike