E-bikes met achterwielmotor

Een e-bike met achterwielmotor is jouw partner in crime bij recreatieve tochten. Maar ook een relaxed ritje in de stad gaat hij niet uit de weg. Omdat de ondersteuningsmotor zich in het achterwiel bevindt, krijg je als het ware een duwtje in de rug. Dat voelt erg natuurlijk en snel vertrouwd! Upgrade jezelf met een e-bike van Sparta.

Wordt een van onze e-bikes jouw nieuwe ride? Bekijk alle elektrische fietsen met achterwielmotor hieronder. Of lees meer over de voordelen en eigenschappen van e-bikes met achterwielmotor.

Lees minder
Toont: Items

Een e-bike met voorwielmotor

Een voorwielmotor is wat kleiner en minder krachtig dan een middenmotor of achterwielmotor. Wil je jouw e-bike voornamelijk gebruiken voor kleine afstanden in de stad? Dan is een elektrische fiets met voorwielmotor een perfecte match. Bijkomend voordeel is dat deze e-bikes een stuk goedkoper én stiller zijn.

Lees meer over e-bikes met voorwielmotor

Elektrische fietsen met E-motion systeem

Sparta e-bikes met een voorwielmotor of achterwielmotor zijn voorzien van een E-motion systeem. Dit e-bike systeem is betrouwbaar, veelzijdig en makkelijk te bedienen. E-bikes met E-motion techniek staan daarnaast bekend om de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Bij dit type elektrische fietsen heb je keuze uit verschillende motoren en batterij’s.

Lees meer over E-motion techniek

Een e-bike met middenmotor

Een elektrische fiets met middenmotor is geschikt voor al jouw rides. Van een kort ritje naar de supermarkt, tot een flinke toertocht in heuvelachtig gebied. De middenmotor is in de trapas van de fiets verwerkt, hierdoor is het zwaartepunt laag en gecentreerd. Dat geeft je ride een super goede wegligging.

Meer informatie over elektrische fietsen met middenmotor

Elektrische fietsen met Bosch systeem

Veel e-bikes met middenmotor zijn uitgerust met de technologie van Bosch. De systemen van Bosch hebben een trapkrachtsensor. Dat betekent hoe harder je druk zet op je pedalen, hoe meer ondersteuning je krijgt. Bosch heeft verschillende systemen met ieder zijn specifieke eigenschappen. Een e-bike systeem van Bosch bevat ook altijd een display én een batterij.

Lees meer over de Bosch technologie