Volledig city-proof: de Sparta c-GRID!

De Sparta c-GRID is dé perfecte oplossing voor de young urban biker. Door de de lage instap is het op- en afstappen nog nooit zo gemakkelijk geweest. Eenmaal onderweg profiteer je van een heerlijk comfortabele fietshouding en blijf jij je snel en wendbaar verplaatsen in de stad.

Nu verkrijgbaar en voorradig!

Ben je overtuigd dat een c-GRID e-bike van Sparta de ideale partner in crime is voor jouw dagelijkse ritten? De c-GRID is meteen leverbaar. Test en ervaar een c-GRID bij een lokale Sparta dealer of in ons testcenter De Fietser in Ede.

c-GRID varianten

Fit, Ultra & Energy

De Sparta c-GRID serie bestaat uit de FIT, ULTRA & ENERGY. Benieuwd naar de verschillen? Wij leggen je het zo beknopt mogelijk uit!

c-GRID FIT

Comfort, snelheid en innovatie verpakt in een knap jasje: dat is de c-GRID FIT! Nu bekijken.

c-GRID ENERGY

De stad verslaan met wat extra power? Daarvor staat de c-GRID ENERGY 24/7 voor je klaar. Nu bekijken.

c-GRID ULTRA

Een echte krachtpatser die ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk is! Nu bekijken.

Nieuwsgierig? Check de brochure!

Benieuwd naar alle eigenschappen en mogelijkheden van de c-GRID? In onze brochure laten wij je zien wat 'm zo bijzonder maakt.

Detail frame c-GRID
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van productinnovaties en exclusieve highlights.

4 redenen om te kiezen voor de c-GRID

Behoud het overzicht

Op het minimalistische Bosch Purion display lees je zonder problemen de laadtoestand, snelheid, rijmodus, actieradius, tripafstand en totale afstand af. Onderweg kan je met één klik van je duim alle belangrijke informatie zien en houd je beide handen aan het stuur. Vijf verschillende standen bieden je in elke situatie de juiste ondersteuning.

Detail stuur c-GRID

Gave details

Gave details maken de c-GRID helemaal af. Elk detail klopt. Zo matchen de snelbinders perfect met de kleuren van je frame en is zelfs de sleutel voorzien van een handige stoere sleutelhanger.

Nu op voorraad

Overal opladen

Liever een accu die niet zichtbaar is? Bij de c-GRID is de accu fraai weggewerkt in het frame. Een accu op deze positie maakt je nieuwe ride gelijk een stuk stabieler. Maak je onderweg een tussenstop? Je kan de accu ook uitnemen om ‘m binnen op te laden.

c-GRID Olijfgroen Accu

Dynamische vormgeving

Laat je zien in de stad met een prachtig design dat is afgeleid van de automotive industrie. Fraaie lijnen op het frame geven de c-GRID een robuuste en dynamische look.

c-GRID Olijgroen Frame