E-motion display op een e-bike

Verschillende Sparta e-bikes zijn voorzien van het Sire E display. Dit compacte en minimalistische display is voorzien van enkel hetgeen wat je daadwerkelijk nodig hebt. Met de grote knoppen aan de linkerzijde schakel je gemakkelijk en snel tussen de vijf ondersteuningsstanden en op het grote led-display kan je snel al je gegevens zoals batterijcapaciteit, ondersteuningsstand en snelheid aflezen.

Sire E display op een elektrische fiets

Uiteraard is het display van meer gemakken voorzien, zo schakel je je licht in en bedien je de walk assist via 2 simpele knoppen op de onder- en bovenkant van het display. Met het Sire-E display heb je een minimalistisch en super easy display op jouw nieuwe elektrische fiets van Sparta!

Siree display van e-bike C-ready r5e van Sparta

OLED display op een elektrische fiets

Het OLED display is een duidelijk en centraal geplaatst display. Het display vind je terug op onze a-Lane e-bikes. De bedieningsunit is terug te vinden aan het uiteinde van het stuur zodat je quick and easy van ondersteuningsstand kan switchen.  

Door al je ritgegevens duidelijk te weergeven, ben jij altijd voorzien van de belangrijkste informatie. Wil jij onderweg een extra boost? Dan komt de gashendel handig van pas! Want hierdoor ga je net even wat makkelijker die steile helling op!

OLED display van Sparta e-bike A-lane r5e

Zelf verschillende e-bike displays ervaren?

Ben je overtuigd dat een e-bike van Sparta de ideale partner in crime is voor jouw dagelijkse ritten? Test en ervaar een e-bike van Sparta bij een lokale Sparta dealer.

Meer over e-bikes testen